+36-88-422-912    +36-88-405-200    lovasitourist@lovasitourist.hu
Híreink
alt
NE MARADJON LE A NYÁR NAGY ÉLMÉNYEIRŐL!

Svájci csoportunk utasai csodálatos élményekkel gazdagodnak ezekben a napokban is. Az elmúlt napokban már bejárták Luganot, felmásztak a Gotthárd-hágón, gyönyörködtek a Rajna-vízesésben, hajókáztak a Vierwaldstättersee taván, sétátak Zürichben és Luzernben. Jelenleg épp a Jungfrau hegyeit hódítják meg. Ha szeretnék nyomon követni csoportunkat, kövessenek bennünket Facebook illetve Instagram oldalunkon!

Ugye Ön is kedvet kapott az utazáshoz? Ne búslakodjon otthon, csatlakozzon hozzánk, Európa és a Lovasi Tourist is csak Önre vár!

 

alt
ŐSSZEL INDULÓ CSOPORTJAINK

SZEPTEMBERI UTAK:

Barangolás Észak-Magyarország lenyűgöző tájain - kitekintéssel a Hortobágyra szeptember 1-6.
Isztriai-félsziget, az Adria ékköve szeptember 15-20.
Nagy szicíliai körút és a Sorrentói-félsziget szeptember 23-október 1. 
Róma, az örök város szeptember 25-30.
Földközi-tengeri hajóút a Costa Deliziosa-val szeptember 26-október 3.

OKTÓBERI UTAK:

Antik görög körutazás október 5-14.
Párizs - Versailles - Loire völgye  október 9-15.
Isztambul - Bizánc mesés kincse október 10-13.
Róma, az örök város október 9-14.
Bor, mámor, Villány - Pécs és környéke október 22-25
Róma, az örök város október 23 - 28.
Prága és a dél-csehországi kastélyok október 23-27.
Izrael, körutazás a Szentföldön október 23-29.

 

alt
BEVETTÜK A DÉL-ALFÖLDET IS!

Ismét bővült belföldi kínálatunk!

KÖRÖSÖK SZÍVÉBEN, LEGENDÁK FÖLDJÉN címen új programot indítunk! A Dél-Alföld régió történelmi városok, hungarikumok és természeti kincsek hazája! Szarvasról kiindulva ellátogatunk Gyulára, Ópusztaszerre, Szegedre, Kecskemétre és nem marad ki a hamisítatlan puszta látványa és hangulata se. A programok után pedig felfrissülhetünk a szálloda wellness részlegében és élvezhetjük a csodás környezetet. Részletekért keressen bennünket vagy kattintson IDE

alt
ÚJABB BELFÖLDI ÚTI CÉL!

Bor, mámor, Villány! A hatalmas sikerre való tekintettel tovább bővítettük belföldi ajánlatainkat! Mostantól a villányi borvidék is elérhető kínálatunkban, már őszi időpontban is! A programból nem hiányzik Szekszárd, Gemenci Erdő, Mohács, Pécs, Szigetvár, Siklós, Duna - Dráva Nemzeti Park, Villány, Abaliget és Orfű. Részletekért hívjon minket vagy kattintson IDE

alt
MÁR BELFÖLDI ÚTI CÉL IS!

Már belföldi út is foglalható a Lovasi Touristnál! Döntésünkben nagyrészt közrejátszott  a tavasszal kirobbant koronavírus és ezzel összefüggésbe hozott rendelkezések. Így áprilisban úgy döntöttünk, belevágunk a belföldi utak szervezésébe is, hiszen Magyarország is rengeteg természeti kiinccsel rendelkezik. Elsőként Észak-Magyarország varázslatos helyeire utazunk. A programból nem hiányzik Hollókő, az Aggteleki-cseppkőbarlang, Eger, Szépasszony-völgy, Noszvaj, Szilvásvárad, Sárospatak, Tokaj és a Hortobágyi Nemzeti Park se. Részletes programunk ITT olvasható! Várjuk  érdeklődésüket! 

alt
MÁR FOGLALHATÓK 2021-ES ÚTJAINK NAGY RÉSZE

A több hónapos kényszerpihenő alatt elkezdtük 2021-es útjaink lekérését partnereinktől. Ennek köszönhetően sikerült ajánlatainkat a korábbi évekhez képest jóval hamarabb realizálni. Így mára örömmel értesítünk mindenkit, hogy  2021-es útjaink nagy része weboldalunkon már elérhető és foglalható! Előfoglalási kedvezményeink 2021-es utakra már élnek! Várjuk érdeklődésüket illetve jelentkezésüket! 

alt
ÚJRAINDULTUNK!!

Kedves Utasaink!

Örömmel tölt el bennünket, hogy a több hónapos kihagyás után végre ÚJRAINDULHATUNK!

Minden nap egyre több ország nyitja meg határait és törli el korlátozásait. Kinyitottak a szállodák, éttermek, parkok, turista látványosságok, mely lehetővé teszik, hogy augusztusban induló útjainkat már biztonsággal indítani tudjuk! A biztonságos újraindulásra természetesen autóbuszaink is felkészültek, hiszen egy speciális technológiával kerülnek fertőtlenítésre. Egy innovatív és professzionális nanotechnológiás fertőtlenítő szolgáltatásról van szó, amely hosszútávú hatékonyságának köszönhetően megfelelő megoldás az utasok és a személyzet egészségvédelme érdekében. A kivitelezéshez hideg ködképző berendezéseket és egy hazai fejlesztésű, többek közt a Magyar Tudományos Akadémia által is bevizsgált és az Országos Katasztrófavédelem által hivatalosan ajánlott fertőtlenítőszert használunk (Nanosept). Bővebb tájékoztatást a technológiáról  IDE KATTINTVA olvashatnak! 

A karantén ideje alatt sem tétlenkedtünk, ennek eredményeképp egy vadonatúj úti céllal lepjük meg utasinkat méghozzá egy régóta várt belföldi programmal: "Barangolás Észak Magyarország lenyűgöző tájain - kitekintéssel a varázslatos Hortobágyra" címen. Ezen kívül 2021. útjaink nagy része is elérhető már, melyeket folyamatosan töltünk fel weboldalunkra. MEGÚJULT KEDVEZMÉNY RENDSZERREL várunk minden utazni vágyót, melyről bővebben ITT olvashatnak.

Köszönjük mindenkinek, akik jó szóval, bizalommal és hittel fordulnak hozzánk ebben a nehéz időszakban, rengeteg energiát adva, hogy továbbra is elszántan és kitartóan végezhessük munkánkat. Mi továbbra is mindent megteszünk, hogy felejthetetlen és élménydús utazásban részesülhessenek!

2020.06.02.

Lovasi Zsuzsanna (ügyvezető) és Hagemann-Lovasi Beatrix (ügyvezető)

alt

Újra a megszokott nyitvatartási időnkben: H-P: 9:00 - 17:00 óráig várunk mindenkit szeretettel!

Tel: + 36 88 422 912, 405 200, 405 220

E-mail: lovasitourist@lovasitourist.hu

facebook/lovasitourist, instagram/lovasitourist