Már elérhető 2020. évi Dubai és Földközi-tengeri hajóutunk is!

UNESCO világörökségek

  • Firenze óvárosa
  • Ravenna kora keresztény műemlékei

Tengerparti nyaralás Olaszországban kirándulásokkal

a Közép-Adrián, Riminiben

8 nap / 7 éjszaka

Nincs éjszaka az autóbuszon / Az autóbusz és az idegenvezető végig a csoporttal marad!

Elhelyezés

Hotel Regina ***+
 
Fekvése
Riminiben közvetlenül a finomhomokos, lassan mélyülő tengerparton, a híres Rivazzura-Miramare partszakaszon, ahol számtalan szórakozási és vásárlási lehetõség is adódik
 
Szobák
Ízlésesen berendezett, kétágyas (4 főre pótágyazható) szobák, fürdő-WC, telefon, Sat-TV, széf, minihűtõ, légkondicionálás, oldalról tengerre nézõ balkon
 
Szolgáltatások
Étterem, TV-szoba, társalgó, bár

Ellátás

Svédasztalos reggeli, választható fél- ill. teljes panzió (saláta- és zöldségbár, menüválasztásos elô- és fôétel, desszert)
 

Utazás

Egyénileg, ill. nyugati típusú luxusautóbusszal (audio-, DVD-, videorendszer, büfé, WC, légkondicionálás)
 

Ingyenes fel-leszállási lehetőség

Márkó, Herend, Városlõd, Bakonygyepes, Devecser,
Jánosháza, Duka, Sárvár, Szombathely
 
 
 
 
 
 
 

Idôpontok

Részvételi díj

2019.07.07 - 14. Betelt
   
Autóbusz költsége29 900 Ft/fő
Félpanziós felár29 900 Ft/fő/7 vacsora
Teljes panziós felár39 900 Ft/fő/7 vacsora + 7 ebéd
Egyágyas felár (Részletek) 39 900 Ft/fő/hét
Gyermek pótágykedvezmény (3-12 év)50 000 Ft/fő
Felnőtt pótágykedvezmény8 000 Ft/fő
A részvételi díj tartalmazza:
  • a 7 éjszaka szállást, reggelivel
  • a sztornóbiztosítást
  • az idegenvezető költségeit

A részvételi díj NEM tartalmazza:
  • a kötelező BBP biztosítást: 570 Ft/fő/nap
  • a fakultatív programokat
  • az idegenforgalmi adót Riminiben
  • (Részletek)

Az utazás betelt

Rimini, Olaszország egyik legismertebb tartományának, Emilia Romagnának a leghíresebb üdülôhelye, mely 15 km hosszú homokos tengerparttal rendelkezik. Rendkívül kedvezô éghajlata, változatos szórakozási és sportolási lehetôségei miatt évrôl évre nagyon sok üdülni vágyó turista keresi fel. Felnôtteknek és gyermekeknek egyaránt nagy élményt és kitûnô szórakozási lehetôséget biztosítanak a számtalan programok, melyek között bárki megtalálhatja a neki tetszôt, és így kellemes élményekkel gazdagodva térhet vissza.

Program:

1. nap: Elutazás 5.30-kor Veszprémbõl, az OMVbenzinkúthoz. Utazás Ausztrián keresztül rövid pihenõkkel Olaszországba. Megérkezés Riminibe, az esti órákban. Szállás elfoglalása.

2. nap: Egész napos szabadprogram, pihenés, fürdés.

3. nap: Reggeli után egész napos fakultatív kirándulás Toszkána fõvárosába, az Appenninek hegyei között megbúvó Firenzébe, melyet Olaszország legszebb városának tartanak. Az Arno folyó két partján elterülõ várost hosszú ideig a Medici család uralta. A várost a „reneszánsz bölcsõjeként” is emlegetik, melynek történelmi belvárosát az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította. Megtekintjük a legnagyobb olasz mûvészek pantheonját, a Santa Croce-templomot, a csodálatos Santa Maria del Fiore-dómot és keresztelõkápolnát, a harangtornyot és a város történelmi terét, a Piazza della Signoria teret. Itt áll a Palazzo Vecchio is, mely valaha a Mediciek fényûzõ otthona volt. Sétánk Firenze legjellegzetesebb hídjánál, a Ponte Vecchiónál ér véget.

4. nap: Délelõtt szabadprogram, strandolás a tengerparton, délután fakultatív programlehetõség a Riminiben lévõ Italia in Miniaturába, ahol Olaszország és Európa 272 nevezetes épületeinek kicsinyített másai között tehetünk egy feledhetetlen sétát. Részt vehetünk egy életre szóló gondolázáson Velence Canal Grandéjén, a parkban körbefutó kisvonat ablakaiból pedig madártávlatban csodálhatjuk meg az ország jellegzetes csizma alakját. A parkban sétálva úgy érezzük, mintha a délrõl északra vezetõ autópálya mentén sétálnánk, útközben feltûnik a Vezúv, alatta Pompeji romjai, Nápoly jellegzetes épületei, majd elérjük Rómát, Firenzét és Velencét. Az Alpok hóval borított csúcsai közelében pedig a gyerekek világába jutunk el: a képzeletbeli repüléstõl a vadvízi csónakázásig.

5. nap: Választható egész napos fakultatív kirándulási lehetôség Ravennába, a mozaikok városába, ahol a római kori, bizánci és gótikus építészeti mûalkotásokban (San Vitale-bazilika, Galla Placidia-mauzóleum, San Francesco-bazilika, Dante sírja, San Apollinare Nuovo-bazilika) gyönyörködhetnek, vagy a ravennai Mirabilandia vidámparkba, mely ma Európa egyik legszínvonalasabb és legmodernebb vidámparkja. 

Kipróbálhatjuk magunkat többek között vadvízi folyón, a Niagara vízesésen, az óriáskeréken, a kilövõtoronyban, ill. a Maya Katun nevû hullámvasúton is, ami Európa legnagyobb függõ hullámvasútja. A nemrég megépült vízi park pedig csúszdákkal és medencékkel várja a pancsolni és felfrissülni vágyókat. Visszaérkezés a késô délutáni órákban.

6. nap: Reggeli után félnapos kirándulás San Marinóba, a világ egyik legkisebb és legrégibb köztársaságába. Az Appeninek szikláin épült miniállam kormányzói palotájának, ill. a San Marino-bazilikának a megtekintése, majd lehetõség a középkori várbástyák megtekintésére, ahonnan jó idôben gyönyörû kilátás nyílik az Adriára. A városnézést követõen szabadidô, ill. vásárlási lehetôség San Marinóban. A program grátisz az irodától. Visszaérkezés Riminibe a kora délutáni órákban.

7. nap: Egész napos szabadprogram, pihenés, fürdés. 

8. nap: Reggeli után hazaindulás az olasz Alpok egyik legcsodálatosabb részén Ausztrián keresztül, rövid pihenôkkel. Megérkezés Veszprémbe, az OMV-benzinkúthoz az esti órákban. 

A programok sorrendje felcserélõdhet!

 

Fakultatív programok árai
A fakultatív programok szervezését olasz partnerirodánk végzi, a programokra irodánk képviselőjén keresztül a helyszínen lehet befizetni (A fakultatív programok minimális létszáma 25 fő)
(Az árak csak tájékoztató jellegűek!)
Olaszország, Rimini Felnőtt: Gyermek:
(16 éves korig)
Firenze, városnézés belépőkkel 70 € 50 €
Ravenna, városnézés belépőkkel 35 € 20 €
Mirabilandia vidámpark 50 €

40 € 
(60 év felett, 12 éves korig, max 140 cm)

Mirabilandia vidámpark + Aqua park 60 €

50 € 
(60 év felett, 12 éves korig, max 140 cm)

Italia in Miniatura 30 €

25 € 
(65 év felett, 12 éves korig, max 140 cm)

San Marino grátisz grátisz