Már elérhető 2020. évi Dubai és Földközi-tengeri hajóutunk is!

UNESCO világörökségek

 • Firenze óvárosa
 • Pompei ásatás
 • Amalfi part
 • Nápoly óvárosa

Szilveszter a Sorrentói-félszigeten

7 nap / 6 éjszaka

Nincs éjszaka az autóbuszon

Elhelyezés

Tranzitszálláson oda-vissza (1-1éj): Firenze környékén hotel****, 2-3 ágyas igényesen berendezett szobákban, fürdő-WC, telefon, Sat-TV, légkondicionálás, hűtő, széf
Sorrentóban (4 éj): hotel***, ízlésesen berendezett 2-3 ágyas fürdőszobás-WC-s szobákban, Sat-TV, légkondicionálás. A szállodához wellness részleg (spa: jacuzzi, gõzfürdõ, szauna, massage - térítés ellenében) is tartozik.

Ellátás

Svédasztalos reggeli ill. fakultatív 3-fogásos menüvacsora

Utazás

Nyugati típusú luxusautóbusszal (audio-, DVD-,videorendszer, büfé, WC, légkondicionálás) 

Ingyenes fel-leszállási lehetőség

Márkó, Herend, Városlõd, Bakonygyepes, Devecser, Jánosháza, Duka, Sárvár, Szombathely

Idôpontok

Részvételi díj

2019.12.27 - 2020.01.02. 155 900 Ft/fő
   
Félpanziós felár19 900 Ft/fő
Szilveszteri gála vacsora (kötelező)32 900 Ft/fő
Egyágyas felár (Részletek) 49 900 Ft/fő
Felnőtt pótágy kedvezmény8 000 Ft/fő
Gyermek pótágy kedvezmény (12 évig)10 000 Ft/fő
Tengerre néző szoba felára (csak Sorrentoban)6 900 Ft/fő/4 éj
A részvételi díj tartalmazza:
 • az autóbusz költségeit
 • a 6 éjszaka szállást reggelivel
 • a felsorolt programot
 • a sztornó biztosítást
 • az idegenvezető és helyi idegenvezetők költségeit 

A részvételi díj NEM tartalmazza:
 • a kötelező BBP biztosítást: 570 Ft/fő/nap
 • a belépődíjak árait
 • a kötelező szilveszteri gálavacsora-és est felárát: 32 900 Ft/fő (5-fogásos gálavacsora, élő zene az est folyamán, tánc, víz, bor, egy pohár pezsgő, éjfélkor tűzijáték)
 • a fakultatív kirándulás Amalfiba és Pompejibe: 13 900 Ft/fő
 • az idegenforgalmi adó költségeit Firenzében és Sorrentóban
 • (Részletek)

online jelentkezés »

Az év utolsó napja mindig valami különös varázzsal teli, valami különlegessel készülünk, és valami nem mindennapi élményt várunk tőle. A szilvesztert szereti mindenki nem megszokott környezetben tölteni, érdekes emberek társaságában, olyan időtöltést keresve, amire az év többi napján nem nyílik alkalom.  Ismerje meg a világ egyik legvarázslatosabb helyének, a Sorrentói-félszigetnek különös atmoszféráját szilveszteri köntösben is, ahol megtapasztalhatjuk a mediterrán életérzést, az olasz szenvedélyt, az enyhe telet és a szinte mindig napsütötte Dél-Itáliát! Jöjjön és koccintson Ön is az újévre a világ legszebb helyeinek egyikén!

Program:

1. nap: Elutazás Veszprémbõl, az OMV-benzinkúttól 5.45 órakor. Utazás Ausztrián keresztül rövid pihenőkkel Olaszországba. Szállás Firenze környékén (1 éj).

2. nap: Reggeli után utazás Toszkána fõvárosába, Firenzébe. A reneszánsz város legszebb mûemlékeinek (Santa Croce-templom, dóm, harangtorony, Piazza della Signoria tér, Ponte Vecchio stb.) megtekintése, majd utazás a csodálatos Appenninek-hegyvonulat mentén dél-olaszországi szálláshelyünkre, Sorrentóba. (3 éj). 

3. nap: Reggeli után egész napos fakultatív kirándulás a világhírû Amalfi partszakaszon. Utunk a kék szalag útvonalon halad, mely Olaszország talán legfestôibb partszakaszának mondható. Ennek minden egyes pontjáról lélegzetelállító látvány tárul elénk. Rövid fényképszünet Positanonál, majd továbbutazás és – szélcsend esetén – hajókázás a Smaragd-barlangban. Kirándulásunk fénypontja Amalfi, a világhírû Szent András-dóm megtekintése, majd szabadprogram. Ezt követően a világ legrégebben megmaradt ókori romvárosába, Pompejibe látogatunk, melyet a Vezúv pusztított el i. sz. 79-ben és konzerválta az utókor számára.  

4. nap:  Reggeli után hajókirándulás Capri szigetére, amit sokan a világ legszebb szigeteként emlegetnek. Megérkezésünkkor lehetõség van részt venni egy felejthetetlen sziget körüli sétahajókázáson, miközben a vízrõl megcsodálhatjuk Capri természetes szépségét, szebbnél szebb barlangjait és a Faraglioni sziklákat. Ezt követõen kisbuszokkal jutunk fel a sziget két városába, elõbb Capriba, ahol végigsétálunk a híres Corsón és megtekintjük az Augusztus kertet, majd Anacapriba látogatunk, ahol megnézzük a sasfészek kiképzésû és antik tárgyakkal teli Axel Munthe villát. Visszatérve Sorrentóba, séta a gyönyörű ünnepi fényben úszó kisvárosban, ahol megcsodálhatjuk a szebbnél szebb nápolyi betlehemeket és más jellegzetes karácsonyi díszítő elemet.

5. nap: Reggeli után az év utolsó napján Sorrentó óvárosát keressük fel. Séta a megkapóan szép császári fürdővárosban, melyet fekvése és hangulata Olaszország egyik legelegánsabb és leglátogatottabb városává tette. Szabadidő, vásárlási lehetőség. Délután készülődés illetve este részvétel a szilveszteri gála esten.

 
6. nap: Reggeli után búcsú Sorrentótól. Délelőtt ismerkedés Dél-Olaszország fővárosával, Nápollyal. Városnézésünk során megtekintjük a város jelképét, Castel Nuovo-t, a királyi palotát, a csodálatosan elegáns bevásárló csarnokot, a Galeria Umbertot, a nápolyi operaházat, a Plebiscito teret majd autóbuszos városnézés Nápoly kertvárosában (Santa Lucia negyed, Castel dell’ Ovo, Posilippo-kilátó), melynek hangulata sokáig emlékezetes marad a turistáknak. Továbbutazás a Firenze környéki szállásra (1 éj). 
 
7. nap: Reggeli után hazautazás Ausztrián keresztül, rövid pihenõkkel. Hazaérkezés Veszprémbe, az OMV-benzinkúthoz az esti órákban.