Már elérhető 2020. évi Dubai és Földközi-tengeri hajóutunk is!

  A Francia Riviéra gyöngyszemei

  a Verdon kanyontól Monacóig

  7 nap / 6 éjszaka

  Nincs éjszaka az autóbuszon

  Elhelyezés

  Tranzitszálláson (1 éj): hotel****, igényesen berendezett 2-3 ágyas szobákban, fürdõ-WC, hajszárító, Sat-TV, telefon, légkondiciónálás, minibár, széf
  Cannesban (5 éj): a város szívében fekvõ hotel***, 200 m-re a strandtól, szépen berendezett, 2-3 ágyas szobákban, fürdõ-WC, Sat-TV, légkondicionálás, ingyenes wi-fi (A szállásokon a 3. ágyon csak gyermek helyezhetõ el)

  Ellátás

  Svédasztalos reggeli ill. fakultatív 3-fogásos menüvacsora

  Utazás

  Nyugati típusú luxusautóbusszal (audio-, DVD-, videorendszer, büfé, WC, légkondicionálás)

  Ingyenes fel-leszállási lehetőség

  Márkó, Bánd, Herend, Városlõd, Bakonygyepes, Devecser, Jánosháza, Duka, Sárvár, Szombathely

  Idôpontok

  Részvételi díj

  2019.06.23 - 29. Betelt
     
  Félpanziós felár55 900 Ft/fő/6 vacsora
  Egyágyas felár (Részletek) 79 900 Ft/fő
  Gyermek pótágykedvezmény (11 évig)40 000 Ft/fő
  A részvételi díj tartalmazza:
  • az autóbusz költségeit
  • a 6 éjszaka szállást, reggelivel
  • a felsorolt programokat
  • a sztornóbiztosítást
  • az idegenzevető költségeit

  A részvételi díj NEM tartalmazza:
  • a kötelező BBP biztosítást: 570 Ft/fő/nap
  • a belépődíjakat és a hajójegy árát
  • a fakultatív kirándulás árát a Verdon kanyonba és Saint Tropez-be 12 900 Ft/fő + hajójegy
  • a fakultatív kirándulás árát Eze-Village-ba és Monacoba 9 900 Ft/fő + belépőjegy
  • az idegenforgalmi adót Cannes-ban
  • (Részletek)

  Az utazás betelt

  Fényûzõ nyaralóvárosok, elegáns sétálóutcák, kaszinók és luxusjachtok. Mediterrán élet a tengerparti kikötõkben, középkori hangulat a hegytetõre épült kisvárosokban. Ez mind a Francia Riviéra, Monacótól Cannes-ig. A hétköznapi ember szemében Monte-Carlo kaszinói, Monaco gyönyörû hercegnõi, a cannes-i filmfesztivál vörös szõnyegén lejtõ sztárjai, vagy az antibes-i kikötõ luxusjachtjai – és általában a francia riviéra, eddig elérhetetlen álomnak tûnt. De most az Azúr-part a teljesíthetõ vágyak kategóriájába tartozik. Már csak azért is érdemes elutazni a Cote d’Azurra, hogy kielégíthessük kiváncsiságunkat errõl a tengerpartról, melynek neve egybeforrt a luxussal és ragyogással, a filmsztárokkal és énekesekkel, a politikusokkal és milliomosokkal. Valóban sok minden igaz abból, amit hallunk.

  Program:

  1. nap: Elutazás reggel 5.45 órakor Veszprémbõl, az OMV-benzinkúttól. Utazás Ausztrián keresztül a Garda-tó partján fekvõ Sirmione városába. Romantikus séta a tóba mélyen benyúló félszigeten épült városka középkori hangulatot árasztó utcáin ill. lehetõség egy hangulatos hajókirándulásra a Garda-tavon. Szállás a Gardató környékén (1éj).

  2. nap: Reggeli után folytatjuk utunkat a virágok riviérája, vagyis az olasz-francia riviéra felé. Kora délután a Cote d’ Azur egyik legelbûvölõbb kis településén, Saint Paul de Vence-ban teszünk egy rövid sétát, mely hegyi falu gyönyörû fekvésének és modern szellemiségének köszönhetõen tipikus hétvégi kirándulóhely az ínyencek és mûvészetkedvelõk körében. Továbbutazás Cannes-ba, ahol megtekintjük a pálmasétányt, a Fesztivál Palotát, láthatjuk a Riviéra legszebb szállodáit, az éttermek utcáján felsétálunk az óvárosba, ahonnan belátható a teljes cannes-i öböl. Szállás Cannesban (5 éj).

  3. nap: Reggeli után pihenés Cannes-ban vagy egész napos fakultatív kirándulás a Francia Riviéra egyik legszebb útvonalán.  Európa egyik legszebb panorámaútján Eze-Village-ba utazunk. A sasfészek kiképzésû település apró – szamárháton vagy gyalog járható – sikátorai, a tenger fölé magasló botanikus parkja miatt vált híressé. Délután a világ egyik leggazdagabb mini államába látogatunk. Monacót nemcsak gyönyörû fekvése, de növényzete és kaszinói tették világhírûvé. Megtekintjük a katedrálist, a hercegi palotát és ellátogatunk az Óceánográfiai Múzeumba, majd kipróbáljuk szerencsénket a monte-carlo-i kaszinóban.

  Figyelem: a fakultatív kirándulást már a jelentkezéskor foglalni kell!

  4. nap: Reggeli után Cote d’ Azur fõvárosával, Nizzával ismerkedünk. Ez a város hangulatában egyszerre francia és olasz, ugyanakkor elegáns és egyben zsibongó is. Végighaladunk az Angol sétányon, ellátogatunk a virág- és zöldségpiacra, megtekintjük az olasz városok nyüzsgését felidézõ óvárost. Ezt követõen lehetõség nyílik a Chagall Múzeum megtekintésére is. Délután Antibes-ba látogatunk, mely város a Cote d’ Azur gyönygyszeme. A XVII. századig Monaco urai, a Grimaldiak birtokolták. A Grimaldi palotában felkereshetjük a Picasso Múzeumot. Sétálhatunk a Provanszál piacon, és gyönyörködhetünk az antibes-i kikötõ luxusjachtjaiban. 

  5. nap: Reggeli után Grasse-ba utazunk, ahol felkeressük a világhírû Fragonard parfümgyárat. Betekinthetünk a parfümkészítés titkaiba és ízelítõt kapunk a legújabb divatirányzatokból, kompozíciókból is. Délután jó idõ esetén hajókirándulási lehetõség a St. Marquerite-szigetre. Ezen a szigeten raboskodott a Bastille-ba történt átszállítása elõtt – a francia történelem egyik regényes alakja –, a számtalan változatban megfilmesített Vasálarcos…

  6. nap: Reggel után pihenés Cannes-ban vagy egész napos fakultatív kirándulás a hegyekbe. Az amerikai Grand Canyonra emlékeztetõ, páratlan szépségû Verdon kanyon mentén utazunk végig, mely Európa legvadregényesebb szurdokának számít. Menet közben fotószünetek keretében az idõtlen falvacskák, luxusvillák és a természet játékában gyönyörködhetünk. Délután a filmmûvészet és a ‘70-es évek francia színészeinek törzshelyére, Saint Tropez-ba látogatunk. Saint Tropez-ban élvezhetjük az egykori kis halászfalu utcácskáit, kávéházait. Ezt követõen lehetõség hajókirándulásra Saint Tropez partjai mentén, ahol megcsodálhatjuk világhírû színészek és a nemzetközi felsõ tízezer luxusvilláit. 

  Figyelem: a fakultatív kirándulást már a jelentkezéskor foglalni kell!

  7. nap:  Reggeli után hazautazás, rövid pihenõkkel. Megérkezés Veszprémbe, az OMV-benzinkúthoz a késõ esti órákban.

  A programok sorrendje felcserélõdhet!