"AKI ÉL SOKAT LÁT, AKI UTAZIK MÉG TÖBBET"

Előszó 2018. évi útjainkhoz

Kedves Utasaink!

Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan várták már 2018-as katalógusunkat! Egyúttal köszönjük, hogy 2017-ben is megtiszteltek bizalmukkal és ismét egyre többen választották a Lovasi Touristot utazásuk megválasztásában.

Külön öröm számunka, hogy törzsutasaink száma 2017-ben újra nõtt és az autóbuszos kulturális körutazások mellett egyre többen választják repülõs útjainkat is. Ennek köszönhetõen e téren tovább erõsödtünk, hiszen 2018-as árualapunk új programjai is a repülõs utak köré épültek. A korábbi évek sikerébõl kiindulva további 3 új repülõs utat szerveztünk. Az elsõ, a varázslatos portugál sziget, Madeira, az Atlanti-óceán virágoskertje, mely katalógusunk borítójának témáját is adja, a második az arab világ autentikus arcát és páratlan építészetét bemutató Marokkó, a királyi városok nyomában, míg a harmadik az orosz cári világ grandiózus, fényûzõ pompás világát tárja elénk Moszkva – Szentpétervár címmel.

Természetesen autóbuszos körutazásaink közkedvelt útjai továbbra is megtalálhatók kínálatunkban, és pár év kihagyás után ismét elérhetõvé tettük két korábbi nagysikerû programunkat: Nagy Szicíliai körutazás és a Sorrentói-félsziget, és Csillagtúra Angliában c. programjainkat.

Reméljük, ismét sikerül kiválasztaniuk az Önök által legkedvesebb és már régóta tervezett úti céljukat, álmaik valóra válnak, és az utazás különleges atmoszférája, annak feledhetetlen pillanatai életük egyik legszebb emlékévé válnak! Mottónk is ezt hirdeti: „AKI ÉL SOKAT LÁT, AKI UTAZIK MÉG TÖBBET!”

Hagemann-Lovasi Beatrix (ügyvezető) és Lovasi Zsuzsanna (irodavezető)

 

... hívjuk, irodánkba várjuk, 2018-ban is legyen az utitársunk!