+36-88-422-912    +36-88-405-200    lovasitourist@lovasitourist.hu

Szilveszter a Sorrentói-félszigeten

7 nap / 6 éjszaka
  • Információk
  • Program
  • Időpontok - Részvételi díjak
Elhelyezés

Tranzitszálláson oda-vissza (1-1éj): Firenze környékén hotel****, 2-3 ágyas igényesen berendezett szobákban, fürdő-WC, telefon, Sat-TV, légkondicionálás, hűtő, széf
Sorrentóban (4 éj): hotel***, ízlésesen berendezett 2-3 ágyas fürdőszobás-WC-s szobákban, Sat-TV, légkondicionálás. A szállodához wellness részleg (spa: jacuzzi, gõzfürdõ, szauna, massage - térítés ellenében) is tartozik.


Ellátás

Bővített kontinentális reggeli svédasztalon ill. fakultatív 3-fogásos menüvacsora


Utazás

Nyugati típusú luxusautóbusszal (audio-, DVD-,videorendszer, büfé, WC, légkondicionálás) 


Ingyenes fel-leszállási lehetőség

Márkó, Herend, Városlõd, Bakonygyepes, Devecser, Jánosháza, Sárvár, Szombathely

Az év utolsó napja mindig valami különös varázzsal teli, valami különlegessel készülünk, és valami nem mindennapi élményt várunk tőle. A szilvesztert szereti mindenki nem megszokott környezetben tölteni, érdekes emberek társaságában, olyan időtöltést keresve, amire az év többi napján nem nyílik alkalom.  Ismerje meg a világ egyik legvarázslatosabb helyének, a Sorrentói-félszigetnek különös atmoszféráját szilveszteri köntösben is, ahol megtapasztalhatjuk a mediterrán életérzést, az olasz szenvedélyt, az enyhe telet és a szinte mindig napsütötte Dél-Itáliát! Jöjjön és koccintson Ön is az újévre a világ legszebb helyeinek egyikén!

Program:

1. nap: Elutazás Veszprémbõl, az OMV-benzinkúttól 5.45 órakor. Utazás Ausztrián keresztül rövid pihenőkkel Olaszországba. Szállás Firenze környékén (1 éj).

2. nap: Reggeli után utazás Toszkána fõvárosába, Firenzébe. A reneszánsz város legszebb mûemlékeinek (Santa Croce-templom, dóm, harangtorony, Piazza della Signoria tér, Ponte Vecchio stb.) megtekintése, majd utazás a csodálatos Appenninek-hegyvonulat mentén dél-olaszországi szálláshelyünkre, Sorrentóba. (3 éj). 

3. nap: Reggeli után egész napos fakultatív kirándulás a világhírû Amalfi partszakaszon. Utunk a kék szalag útvonalon halad, mely Olaszország talán legfestôibb partszakaszának mondható. Ennek minden egyes pontjáról lélegzetelállító látvány tárul elénk. Rövid fényképszünet Positanonál, majd továbbutazás a parton. Kirándulásunk fénypontja Amalfi, a világhírû Szent András-dóm megtekintése, majd szabadprogram. Ezt követően a világ legrégebben megmaradt ókori romvárosába, Pompejibe látogatunk, melyet a Vezúv pusztított el i. sz. 79-ben és konzerválta az utókor számára.  

4. nap:  Reggeli után hajókirándulás Capri szigetére, amit sokan a világ legszebb szigeteként emlegetnek. Megérkezésünkkor lehetõség van részt venni egy felejthetetlen sziget körüli sétahajókázáson, miközben a vízrõl megcsodálhatjuk Capri természetes szépségét, szebbnél szebb barlangjait és a Faraglioni sziklákat. Ezt követõen kisbuszokkal jutunk fel a sziget két városába, elõbb Capriba, ahol végigsétálunk a híres Corsón és megtekintjük az Augusztus kertet, majd Anacapriba látogatunk, ahol megnézzük a sasfészek kiképzésû és antik tárgyakkal teli Axel Munthe villát. Visszatérve Sorrentóba, séta a gyönyörű ünnepi fényben úszó kisvárosban, ahol megcsodálhatjuk a szebbnél szebb nápolyi betlehemeket és más jellegzetes karácsonyi díszítő elemet.

5. nap: Reggeli után az év utolsó napján Sorrentó óvárosát keressük fel. Séta a megkapóan szép császári fürdővárosban, melyet fekvése és hangulata Olaszország egyik legelegánsabb és leglátogatottabb városává tette. Szabadidő, vásárlási lehetőség. Délután készülődés illetve este részvétel a szilveszteri gála esten.

6. nap: Reggeli után búcsú Sorrentótól. Délelőtt ismerkedés Dél-Olaszország fővárosával, Nápollyal. Városnézésünk során megtekintjük a város jelképét, Castel Nuovo-t, a királyi palotát, a csodálatosan elegáns bevásárló csarnokot, a Galeria Umbertot, a nápolyi operaházat, a Plebiscito teret majd autóbuszos városnézés Nápoly kertvárosában (Santa Lucia negyed, Castel dell’ Ovo, Posilippo-kilátó), melynek hangulata sokáig emlékezetes marad a turistáknak. Továbbutazás a Firenze környéki szállásra (1 éj). 

7. nap: Reggeli után hazautazás Ausztrián keresztül, rövid pihenõkkel. Hazaérkezés Veszprémbe, az OMV-benzinkúthoz az esti órákban.

A programok sorrendje felcserélődhet!

2019.12.27 - 2020.01.02.
Betelt
2020.12.27 - 2021.01.02.
159 900 Ft/fő

Felárak
Félpanziós felár
19 900 Ft/fő
Szilveszteri gála vacsora (kötelező)
32 900 Ft/fő
Egyágyas felár (Részletek)
49 900 Ft/fő
Felnőtt pótágy kedvezmény
8 000 Ft/fő
Gyermek pótágy kedvezmény (12 évig)
10 000 Ft/fő
Tengerre néző szoba felára (csak Sorrentoban)
6 900 Ft/fő/4 éj

A részvételi díj tartalmazza:

- az autóbusz költségeit

- a 6 éjszaka szállást reggelivel

- a felsorolt programot

- a sztornó biztosítást

- az idegenvezető és helyi idegenvezetők költségeit 


A részvételi díj NEM tartalmazza:

- a kötelező BBP biztosítást: 570 Ft/fő/nap

- a belépődíjak árait

- a kötelező szilveszteri gálavacsora-és est felárát: 32 900 Ft/fő (7-fogásos gálavacsora, élő zene az est folyamán, tánc, víz, bor, egy pohár pezsgő, éjfélkor tűzijáték)

- a fakultatív kirándulás Amalfiba és Pompejibe: 13 900 Ft/fő

- az idegenforgalmi adó költségeit Firenzében és Sorrentóban

 

Belépődíjak (az árak csak tájékoztató jellegűek és évközben változhatnak) EUR/fő:

Firenze Santa Croce-templom 6,00
Capri Hajójegy a szigetre + kisbuszok 60,00
  Szigettúra hajóval 18,00
  Villa San Michele 8,00
  Augustus kert 1,00
Pompei Romváros 15,00
Amalfi Dóm 3,00

 Hasonló úticéljaink

Dél-olaszországi emlékek a Sorrentói-félszigeten
Dél-olaszországi emlékek a Sorrentói-félszigeten
189 900 Ft/fő - től
Folglaljon most!
Nagy szicíliai körút és a Sorrentói-félsziget
Nagy szicíliai körút és a Sorrentói-félsziget
219 900 Ft/fő - től
Folglaljon most!