+36-88-422-912    +36-88-405-200    lovasitourist@lovasitourist.hu

Szilveszter a Sorrentói-félszigeten

7 nap / 6 éjszaka
  • Információk
  • Program
  • Időpontok - Részvételi díjak
Elhelyezés

Tranzitszálláson oda-vissza (1-1éj): Firenze környékén hotel****, 2-3 ágyas igényesen berendezett szobákban, fürdő-WC, telefon, Sat-TV, légkondicionálás, hűtő, széf
Sorrentóban (4 éj): hotel***, ízlésesen berendezett 2-3 ágyas fürdőszobás-WC-s szobákban, Sat-TV, légkondicionálás. A szállodához wellness részleg (spa: jacuzzi, gõzfürdõ, szauna, massage - térítés ellenében) is tartozik.


Ellátás

Bővített kontinentális reggeli svédasztalon ill. fakultatív 3-fogásos menüvacsora


Utazás

Nyugati típusú luxusautóbusszal (audio-, DVD-,videorendszer, büfé, WC, légkondicionálás) 


Ingyenes fel-leszállási lehetőség

Márkó, Herend, Városlõd, Bakonygyepes, Devecser, Jánosháza, Sárvár, Szombathely

MEGÁLLÓHELYEK IDŐPONTJAI

Az év utolsó napja mindig valami különös varázzsal teli, valami különlegessel készülünk, és valami nem mindennapi élményt várunk tőle. A szilvesztert szereti mindenki nem megszokott környezetben tölteni, érdekes emberek társaságában, olyan időtöltést keresve, amire az év többi napján nem nyílik alkalom.  Ismerje meg a világ egyik legvarázslatosabb helyének, a Sorrentói-félszigetnek különös atmoszféráját szilveszteri köntösben is, ahol megtapasztalhatjuk a mediterrán életérzést, az olasz szenvedélyt, az enyhe telet és a szinte mindig napsütötte Dél-Itáliát! Jöjjön és koccintson Ön is az újévre a világ legszebb helyeinek egyikén!

Program:

1. nap: Elutazás Veszprémbõl, az OMV-benzinkúttól 5.45 órakor. Utazás Ausztrián keresztül rövid pihenőkkel Olaszországba. Szállás Firenze környékén (1 éj).

2. nap: Reggeli után utazás Toszkána fõvárosába, Firenzébe. A reneszánsz város legszebb mûemlékeinek (Santa Croce-templom, dóm, harangtorony, Piazza della Signoria tér, Ponte Vecchio stb.) megtekintése, majd utazás a csodálatos Appenninek-hegyvonulat mentén dél-olaszországi szálláshelyünkre, Sorrentóba. (3 éj). 

3. nap: Reggeli után egész napos fakultatív kirándulás a világhírû Amalfi partszakaszon. Utunk a kék szalag útvonalon halad, mely Olaszország talán legfestôibb partszakaszának mondható. Ennek minden egyes pontjáról lélegzetelállító látvány tárul elénk. Rövid fényképszünet Positanonál, majd továbbutazás a parton. Kirándulásunk fénypontja Amalfi, a világhírû Szent András-dóm megtekintése, majd szabadprogram. Ezt követően a világ legrégebben megmaradt ókori romvárosába, Pompejibe látogatunk, melyet a Vezúv pusztított el i. sz. 79-ben és konzerválta az utókor számára.  

4. nap:  Reggeli után hajókirándulás Capri szigetére, amit sokan a világ legszebb szigeteként emlegetnek. Megérkezésünkkor lehetõség van részt venni egy felejthetetlen sziget körüli sétahajókázáson, miközben a vízrõl megcsodálhatjuk Capri természetes szépségét, szebbnél szebb barlangjait és a Faraglioni sziklákat. Ezt követõen kisbuszokkal jutunk fel a sziget két városába, elõbb Capriba, ahol végigsétálunk a híres Corsón és megtekintjük az Augusztus kertet, majd Anacapriba látogatunk, ahol megnézzük a sasfészek kiképzésû és antik tárgyakkal teli Axel Munthe villát. Visszatérve Sorrentóba, séta a gyönyörű ünnepi fényben úszó kisvárosban, ahol megcsodálhatjuk a szebbnél szebb nápolyi betlehemeket és más jellegzetes karácsonyi díszítő elemet.

5. nap: Reggeli után az év utolsó napján Sorrentó óvárosát keressük fel. Séta a megkapóan szép császári fürdővárosban, melyet fekvése és hangulata Olaszország egyik legelegánsabb és leglátogatottabb városává tette. Szabadidő, vásárlási lehetőség. Délután készülődés illetve este részvétel a szilveszteri gála esten.

6. nap: Reggeli után búcsú Sorrentótól. Délelőtt ismerkedés Dél-Olaszország fővárosával, Nápollyal. Városnézésünk során megtekintjük a város jelképét, Castel Nuovo-t, a királyi palotát, a csodálatosan elegáns bevásárló csarnokot, a Galeria Umbertot, a nápolyi operaházat, a Plebiscito teret majd autóbuszos városnézés Nápoly kertvárosában (Santa Lucia negyed, Castel dell’ Ovo, Posilippo-kilátó), melynek hangulata sokáig emlékezetes marad a turistáknak. Továbbutazás a Firenze környéki szállásra (1 éj). 

7. nap: Reggeli után hazautazás Ausztrián keresztül, rövid pihenõkkel. Hazaérkezés Veszprémbe, az OMV-benzinkúthoz az esti órákban.

A programok sorrendje felcserélődhet!

2022.12.27 - 2023.01.02.
239 900 Ft/fő

Felárak
Félpanziós felár
24 900 Ft/fő
Egyágyas felár (Részletek)
55 900 Ft/fő
Felnőtt pótágy kedvezmény
8 000 Ft/fő
Tengerre néző szoba felára (csak Sorrentoban)
9 900 Ft/fő/4 éj
Deviza és üzemanyag felár
15 000 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza:

- az autóbusz költségeit

- a 6 éjszaka szállást reggelivel

- a felsorolt programot

- a szilveszteri gálavacsora és gálaestet (7-fogásos gálavacsora, élő zene az est folyamán, tánc, víz, bor, egy pohár pezsgő, éjfélkor tűzijáték)

- a sztornó biztosítást

- az idegenvezető és helyi idegenvezetők költségeit 

- az idegenforgalmi adót


A részvételi díj NEM tartalmazza:

- a BBP biztosítást: 570 Ft/fő/nap

- a belépődíjak és hajójegyek árait

- a fakultatív kirándulás Amalfiba és Pompejibe: 15 900 Ft/fő

 

Belépődíjak (az árak csak tájékoztató jellegűek és évközben változhatnak) EUR/fő:

Firenze Santa Croce-templom 6,00
Capri Hajójegy a szigetre + kisbuszok 60,00
  Szigettúra hajóval 18,00
  Villa San Michele 8,00
  Augustus kert 1,00
Pompei Romváros 15,00
  18 év alatt ingyenes
Amalfi Dóm 3,00

 Hasonló úticéljaink

Nagy szicíliai körút és a Sorrentói-félsziget
Nagy szicíliai körút és a Sorrentói-félsziget
259 900 Ft/fő - től
Folglaljon most!