+36-88-422-912    +36-88-405-200    lovasitourist@lovasitourist.hu
Ismerj meg minket
Céginformáció

1994 óta egy hosszú utat jártunk be – együtt Önökkel…

Irodánk fejlődésének elengedhetetlen feltétele az Önök bizalma, a mi elhivatottságunk és a folyamatos megújulás…

1994 augusztus 30-án megalakul a Lovasi és társai tourist. Családi vállalkozásunk székhelye Veszprém belvárosában található, a Cserhát lakótelepen.

1995 és 1996 nyarán az akkori utazási igényeknek és szokásoknak megfelelően irodánk tengerparti nyaraló programokat kínál autóbusszal Spanyolországba. A csodálatos spanyol tengerpart, a szállodák kitűnő szolgáltatásai, a változatos programok és a spanyol vendégszeretet révén évről évre nő a Spanyolországba tartó törzsutasaink száma.

1997 szeptemberében Görögországot is felvesszük úti céljaink közé. Célunk a meglévő spanyolországi programhoz hasonlóan megismertetni és megszerettetni e csodálatos országot. Elkészül első katalógusunk.

1999 nyarán a már meglévő két úti cél mellé Olaszország is bekerül ajánlataink közé.

Ezalatt az 5 év alatt kizárólag tengerparti nyaralóprogramokat szervezünk. Spanyolország, Görögország és Olaszország irodánk főprofiljaivá válnak. 

2000 január 1-én elköltözünk a Levendula Üzletház földszintjén található saját tulajdonú irodánkba. Ettől az évtől kezdve már érződik, hogy az utazóközönség jelentős része nemcsak a tengerparti pihenésre, hanem tartalmas nyaralásra vágyik.

Szeretnék felkeresni a szomszédos és népszerű országokat, városokat, megismerni azok kultúráját és történelmét. A megváltozott piaci körülmények hatására, a tengerparti nyaralóprogramok mellé kulturális körutazások szervezésébe kezdünk. Legkorábbiak közé tartozik Bajorország illetve Ausztria.

2001 évtől kezdve a nagy érdeklődésre való tekintettel folyamatosan bővítjük kulturális körutazásaink kínálatát. Nagy hangsúlyt fektetünk a jól felkészült idegenvezetők, a színvonalas szálláshelyek valamint a kényelmes és jól felszerelt autóbuszok illetve szakmailag nagy tudással rendelkező gépkocsivezetők gondos megválasztására is. Tudjuk ez az ára a Lovasi és társai tourist további fejlődésének.

2002 évben ismét változás áll be az utazási piacon. Ugrásszerűen megnő az érdeklődés az igen kedvező áru fapados repülőjáratok foglalására. Az új lehetőséget felismerve és kihasználva már lehetőséget biztosítunk spanyolországi nyaralóprogramunk repülőgéppel történő foglalására is. Spanyolországi csoportjaink száma ezzel jelentősen megnő.

2004 év irodánk fennállásának 10 éves évfordulója, mely nosztalgikus érzéseket táplál bennünk az elmúlt évekkel kapcsolatban. Örömmel gondolunk vissza a kezdetekre, ahogy lépésről lépésre haladtunk előre, megannyi elismerést, jó szót hallva Önöktől, buzdítva bennünket, hogy még több szép és érdekes országba szervezzünk utakat. Végignézve katalógusaink kínálatát már nemcsak nyaralóprogramjainkat érezhetjük főprofilunknak, hanem valamennyi városnéző ill. körutas programunkat is, melyeket Európa számos országába szervezünk és indítunk.

2005 - 2008 között további növekedés tapasztalható csoportjaink terén: már 22 úti cél található meg kínálatunkban, lefedve Európa legtöbb országát.

2009 év ismét egy jelentős évforduló, hiszen 15 éve vagyunk jelen az utaztatási ágazatban. Nemcsak tartalmilag, azaz az utazások terén vágyunk megújulásra, hanem belsőleg is. Irodánk arculata némiképp megváltozik, új logoval, megújult külsővel és még nagyobb elhivatottsággal várjuk az utazni vágyókat. Büszkék vagyunk arra, hogy a nehéz gazdasági helyzet ellenéré képesek voltunk útjaink, csoportjaink és programjaink számát még tovább növelni.

2010 - 2012 között 10 újabb körúttal örvendeztetjük meg törzsutasainkat és az utazni vágyókat, ezek az újdonságok a nagy érdeklődésre való tekintettel hamarosan pótcsoportokat is megkívánnak. 2012-től veszi kezdetét a nagy utazások korszaka is, hiszen átlépjük a lélektani 10 éjszakás körutak számát és Skandinávia – Szentpétervár – Baltikum néven 13 napos körutazást indítunk, mely óriási népszerűségnek örvend ma is.

2013 év bizonyul az eddigi legnagyobb megújulásnak. Az utak terén 5 vadonatúj körutat indítunk, és közel két hetet felölelő körutak szervezésével is foglalkozunk már. Ezek az utak már Európa legtávolabbi pontjaiba kalauzolják el az utazni vágyókat, többek között Spanyolország legdélebbi területeire, ahol sokszor már közelebb érezzük magunkat Afrikához, mint Európához. De ugyanezt mondhatjuk el Törökország esetében is, európai-ázsiai fekvésének köszönhetően. Ettől az évtől kezdve lehetőséget biztosítunk a nagyobb körutazásainknál a repülővel való csatlakozásra is. Ugyanebben az évben minden csoportunkat saját audio guide rendszerrel (idegenvezetői fülhallgatós készlet) látjuk el, így az idegenvezetések még élvezhetőbbé, színvonalasabbá válnak, hiszen zsúfolt helyeken sem a forgalom zaja, sem más csoportok jelenléte nem zavarja az idegenvezetést, tökéletesen halljuk az idegenvezető minden egyes szavát.

2014 évben újabb fordulóponthoz érkezünk, egy szép kerek évforduló, amire már egy jó ideje készülünk. Ez az időszak megint lehetőséget biztosít számunkra, hogy hátranézzünk és elemezzük az elmúlt 20 esztendőt. Örömmel tölt el bennünket, hogy sikerült a családi vállalkozásként indított, és az akkor még szinte egyszemélyes irodából mára egy folyamatosan megújuló és előrelátó, de a családias hangulatát mindig megőrző utazási irodát kialakítanunk. Mai szemmel nézve már tudjuk, milyen rögös út vezetett ideáig, hiszen 20 évvel ezelőtt nem voltak még számítógépek, nem volt internet, nem voltak kényelmes, légkondicionált, jól felszerelt autóbuszok. Mindezek azonban nem számítottak, a cél mindenki számára az utazás élménye és annak elérése volt. A mai, egyre inkább felgyorsult világban az ember hajlamos erről megfeledkezni, de visszatekintve és erőt gyűjtve a múltból hiszünk abban, hogy irodánk az Önök segítségével illetve a mi elszántságunkkal és akarásunkkal mindig képes lesz tovább lépni és a mai modern körülményeknek megfelelő szolgáltatásokat biztosítani további új úti célok elérésében. 2014-ben irodánk 37 változatos úti célt és 57 csoportot indít, 3 új utunk remélhetőleg hasonló népszerű és közkedvelt programokká válnak, mint a már meglévők.

2015 évben folytatjuk új, korábban még sosem szervezett utak szervezését, hiszen egyre szebb, érdekesebb és változatosabb országok jelentek meg a piacon. Ebben az évben  ismét 5 újdonsággal lepjük meg az utazóközönséget

2016-2017-2018 Autóbuszos utazásaink mellett úgy érezzük, szükség van újra kicsit megújulni és nagyot álmodni, ennek eredményeképp belevágunk a csoportos repülős utak szervezésébe, elsőként Portugáliába, majd az arab világot, Dubai-t és Marokkót is megcélozzuk. Évről évre folyamatosan nő repülős kínálatunk, 2018-ban már 5 repülős utat kínálunk. Természetesen az autóbuszos körutazások számát is emeljük, a legtöbb ilyen jellegű utat Olaszország különböző régióiba szervezzük, szinte valamennyi tartományát lefedve. A nagy érdeklődésre való tekintettel 2017-ben belekezdünk a szilveszteri utak szervezésébe is, így egyik legsikeresebb utunk, a dél-olaszországi emlékek a Sorrentó-i félszigeten programunk már szilveszterkor is elérhetővé válik. 

2019 Ismét egy fontos mérföldkőhöz érkeztünk. 2019-ben irodánk 25 éves évfordulóját ünnepeljük! Nagy álmunk válik újra valóra: buszos, repülős ajánlataink mellett ugyanis csoportos hajóutak szervezésébe fogunk. Erre már egy ideje készültünk, s most, 25 éves jubileumi fenállásunkra úgy éreztük eljött az idő, hogy ezzel a nagyszabású különleges utazási ajánlattal lepjük meg az utazni vágyókat. Ismét egy újabb szintet lépve, immáron belekostólva a tengeri élet új ízeibe is, szeretettel várunk mindenkit, aki utazni szeretne akár földön, akár levegőben, akár vízen!  

Nem hagyhatjuk szó nélkül azokat sem, akik ebben a sikertörténetben jelentős szerepet játszottak: irodánk jól felkészült kollégáit, a célterületeket jól ismerő, nagy tudással rendelkező és Önök által igen kedvelt idegenvezetői hálózatunkat, a több, mint 20 éve bennünket szolgáló Balaton Ré-busz 98. Kft. autóbusz társaságot illetve gépkocsivezetőket és természetesen Önöket, akik ötleteikkel, véleményükkel, bizalmukkal segítik munkánkat.

Bízunk benne, hogy 25 éves jubileumi fennállásunkon túl is sikerül még több színvonalas és tartalmas utat szerveznünk!

2020 A tavasszal berobbanó koronavírus sajnos mindannyiunk életét felborította és ezzel nemcsak az egész turisztikai szakmát érte komoly kár, de minden utazásra szomjas ember nyaralását, pihenését meghiúsította. Sorra kellett visszamondani az utakat, hiszen a járványügyi korlátozások teljes mértékben ellehetetlenítették a külföldi utazásokat. A rengeteg ügyintézés mellett azonban egy percre sem adtuk fel a reményt, hogy továbbra is csodálatos utakat és élménydús programokat szervezzünk utazóközönségünknek. A hazai utazásszervezők közül elsők között ismetük fel a lehetőséget és vágtunk bele a belföldi utak szervezésébe. A pozítív visszhang megerősített bennünket, hogy igény van a szervezett belföldi csoportos utakra is. 2 fantasztikus tájegységet vettünk fel úti céljaink közé: Észak-Magyarországot - kitekintéssel a Hortobágyra és Pécs - Villány - Szekszárd vidékét.

2021 Tovább növeltük belföldi úti céljaink számát, mostanra már 4 magyar vidéket kínálunk felfedezésre. Ezeken a belföldi utakon is profi idegenvezetőkkel dolgozunk, akik olyan kulisszatitkokat, egyedi helyszíneket és különlegességeket mutatnak meg, melyekre egyénileg  nem feltétlen bukkannának rá. Ettől az évtől kezdve ezekre a belföldi utakra már lehetőség van SZÉP-kártyával is fizetni. Egzotikus úti céljaink közül Dubai és az Egyesült Arab Emírségek évről évre elkápráztatja utasainkat, hiszen minden alkalommal új élményekkel, felfedezésre váró attrakciókkal, látnivalókkal lepi meg a világot. Ennek köszönhetően visszatérő vendégeink számára a pihenés és kikapcsolódás mellett lehetőséget biztosítunk újabb csodák felfedezésére is az ezeregyéjszaka mesés világában.

Bízunk benne, hogy az élet, ha lassan is, de hamarosan visszatér a normál kerékvágásba és újra további újdonságokkal és tervekkel, reményekkel tekinthetünk a jövőbe! Egy biztos, rajtunk nem fog múlni!

Várjuk Önöket szeretettel következő útjainkon is, hiszen "aki él, sokat lát, aki utazik, még többet!"

 

Hagemann-Lovasi Beatrix                   Lovasi Zsuzsanna

ügyvezető                                                ügyvezető