+36-88-422-912    +36-88-405-200    lovasitourist@lovasitourist.hu
Híreink
alt
ÚJRA A REGINA TV VENDÉGEI VOLTUNK...

Stúdióbeszégetés Hagemann-Lovasi Beatrix-szal a turizmus aktuális helyzetéről és 2021-es szezonról...

MEGTEKINTÉS ITT

alt
BELFÖLDI ÚTJAINK MÁR A SZÉP-KÁRTYA ÖSSZES ALSZÁMLÁJÁRÓL IS FIZETHETŐK!

A kormányrendelet értelmében belföldi útjainknál SZÉP-kártyával való fizetés esetén már mindhárom zsebből (szállás, vendéglátás, szabadidő) van lehetőség fizetni! Várjuk érdeklődésüket! 

BELFÖLDI ÚTJAINK

alt
alt
MEGJELENT 2021-ES KATALÓGUSUNK!

Minden eddiginél nagyobb tartalommal, 68 oldallal jelent meg legújabb katalógusunk, melyet a mai napon MINDEN TÖRZSUTASUNKNAK MÁR POSTÁZTUNK IS, partnerirodáink számára pedig a mai napon kézbesítjük! Katalógusunkban helyet kaptak az eddig már megszokott és közkedvelt repülős és autóbuszos kulturális kötutazásaink, illetve nyaralóprogramjaink, valamint újdonságaink, a szervezett belföldi ajánlataink is. Ne feledje, ezekre a belföldi utakra már SZÉP-kártyával is lehet fizetni! Mostantól érdemes lesz figyelni a postaládát, mert bármikor megérkezhet és alig várja, hogy lapozgassa!

INGYENES KATALÓGUS RENDELÉS

alt
BELFÖLDI UTAK MÁR SZÉP-KÁRTYÁVAL IS!

Ha szeretné felfedezni Magyarország kincseit, itt a remek alkalom! 2021-től már Szép-kártyával (szállás zseb) is lehet fizetni belföldi útjainkra! Kínálatunkban 4 csodálatos tájegység szerepel, mindegyik számos kuriózumot, látványt és gasztronómiai élményt kínál! Részletek ITT, illetve irodánkban!

alt
AJÁNDÉKOZZON ÉLMÉNYT!

Lassan közelegnek az ünnepek és még nincs ötlete karácsonyra? Lepje meg őket LOVASI TOURIST UTAZÁSI UTALVÁNNYAL és az élményt mi garantáljuk! Az utalványokat tetszőleges mennyiségben vásárolhatók meg, a többit pedig bátran bízza ránk! Részletekért keressen bennünket telefonon, e-mailben vagy személyesen!

alt
HAMAROSAN ELKÉSZÜL 2021-ES KATALÓGUSUNK!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy 2021-es katalógusunk szerkesztése lezárult, jelenleg nyomdai előkészítése történik. Várhatóan december közepén már mindenki lapozgathatja, forgathatja és szövögetheti álmait egy újabb utazás reményében. Törzsutasainknak a katalógust a megjelenést követően postázzuk! Sok újdonsággal készültünk most is, 5 vadonatúj BELFÖLDI ÚTTAL, melyekre lehetőség van már SZÉP-kártyával is fizetni. Ajánlatainkat megtalálják weboldalunkon illetve partnerirodáinknál is. Várjuk érdeklődésüket és foglalásukat! Az online katalógus ITT töltheti le.

alt
BRUTTÓ ÁRAZÁST ALKALMAZUNK!

2021. évi útjaink során irodánk is átállt a bruttó összegű árazásra, azaz a teljes részvételi díj alkalmazására. Ez azt jelenti, hogy az utaknál megadott teljes részvételi díjak már tartalmazzák az utazáshoz szükséges valamennyi kötelezően fizetendő költségeket (pl. reptéri illeték, üdülőhelyi díj). A megadott árakon felül csak az opcionálisan kérhető díjak lesznek, így például a fakultatív kirándulások, egyágyas felár, étkezési felárak, belépőjegyek, vízumdíjak (utasok már rendelkezhetnek az adott országba szóló vízummal). A teljes részvételi díj nem tartalmazza a borravalót sem, hiszen ez legtöbbször nem kötelező, csak ajánlott. Minden egyes programnál külön feltüntetjük, hogy mit tartalmaz a teljes részvételi díj és mely szolgáltatások választhatóak opcionálisan.

alt
2021. évi katalógusunk előkészületben!

Már javában folynak 2021-es katalógusunk előkészületei! Ahogy a korábbi években, most is készültünk újdonságokkal. Ezekkel az új utakkal most Magyarország varázslatos tájegységeit fedezzük fel, ahol egyszerre részesei lehetünk a természeti, kulturális és gasztronómai élményeknek, illetve megismerkedünk az őshonos magyar hagyományokkal, hungarikumokkal is. Természetesen már korábban megszokott úti céljaink is megtalálhatók lesznek az új katalógusban, melynek megjelenése november végén/december elején várható. Ugye mindenki várja már? 

alt
Remek programokat hozunk az őszi szünetre is!

Jöjjön és élje át az ősz színeit hazánk mediterrán vidékén! Utunk során megismerjük az elmúlt két évezred történelméről mesélő épületeket, egymásba fonódó kultúrákat és az egyedi bor- és gasztronómia élményeket, de legfőbbképp Pécs-Villány-Szekszárd térségének utánozhatatlan varázsát. A Mecsek és a Gemenci erdő festői látványa ősszel, a különleges Abaligeti-barlang, az Orfűi-tó, és a Duna-Dráva Nemzeti Park tökéletes stesszmentes kikapcsolódást ígérnek, míg a villányi és szekszárdi borvidéken nyitott pincék, szívélyes gazdák és vendéglátóhelyek várják vendégeinket! Ne csüggedjen otthon, ezernyi élmény várja itthon! Részletek ITT

 

 

alt
A Dunakanyar és Budapest csodái

Újabb belföldi programmal gazdagodunk a 2021-es évben! Bár Magyarország kicsiny ország, mégis számos olyan mesés helyszínnel rendelkezik, mely brilliáns úti céllá teszi. Egyik ilyen ékkövünk a Dunakanyar, olyan mesés helyszínekkel, mint Esztergom, Visegrád, Szentendre illetve Vác, másik pedig hazánk fővárosa, a számos világörökségi helyszínt felmutató Budapest. Kevés nagyszerűbb hely van a világon, ahol akár macskaköves utcákon sétálva, akár siklón, turistabuszon, vagy nosztalgiavillamoson utazva ugyanolyan remekül átélhetjük a város történelmi atmoszféráját. Tartson velünk most is, élvezze a természet csodálatos szépségét és élje át, hogyan kel újra életre a magyar királyság fénykora!

RÉSZLETES PROGRAM

alt
BUSÓJÁRÁS MOHÁCSON

AJÁNDÉKOZZON PÁRJÁNAK ÉLMÉNYT!

Télüző programunk 2021-évben egybeesik Valentin nappal. A mohácsi busójárás Magyarország legrégibb és legismertebb télűző farsangi karneválja.  2 illetve 3 napos kínálatunkban megismerhetik a hungarikumnak számító és felejthetelen hangulatú, színpompás mulatságot, valamint a kulturális élmények sokaságát kínáló Pécs örökségét. És ha ez nem lenne elég, akkor 3 napos kínálatunkban tovább gazdagodhatnak Máriagyűd, Siklós és Villány pazar látványával vagy a Harkányi Gyógy- és Wellnessfürdő egyedi élményével.

Ne búslakodjon otthon, ezernyi élmény vár Önre itthon és a Lovasi Touristtal!

Részletekért keressenek bennünket vagy kattintsanak ide:

 3 nap/2 éj

 2 nap/1 éj

 

 

alt
VENDÉGVÁRÓ - STÚDIÓBESZÉLGETÉS A REGINA TV-BEN

Svájci körút után, hazai utak előtt - beszélgetés Hagemann-Lovasi Beatrixszal a hat hónap kényszerszünetről és a jövő terveiről...

MEGTEKINTÉS ITT

alt
TÖBB MINT 25 ÉVE ÖNÖKKEL ÉS ÖNÖKÉRT

VIDEÓ 1 PERCBEN

alt
NE MARADJON LE A NYÁR NAGY ÉLMÉNYEIRŐL!

Svájci csoportunk utasai csodálatos élményekkel gazdagodnak ezekben a napokban is. Az elmúlt napokban már bejárták Luganot, felmásztak a Gotthárd-hágón, gyönyörködtek a Rajna-vízesésben, hajókáztak a Vierwaldstättersee taván, sétátak Zürichben és Luzernben. Jelenleg épp a Jungfrau hegyeit hódítják meg. Ha szeretnék nyomon követni csoportunkat, kövessenek bennünket Facebook illetve Instagram oldalunkon!

Ugye Ön is kedvet kapott az utazáshoz? Ne búslakodjon otthon, csatlakozzon hozzánk, Európa és a Lovasi Tourist is csak Önre vár!

 

alt
BEVETTÜK A DÉL-ALFÖLDET IS!

Ismét bővült belföldi kínálatunk!

KÖRÖSÖK SZÍVÉBEN, LEGENDÁK FÖLDJÉN címen új programot indítunk! A Dél-Alföld régió történelmi városok, hungarikumok és természeti kincsek hazája! Szarvasról kiindulva ellátogatunk Gyulára, Ópusztaszerre, Szegedre, Kecskemétre és nem marad ki a hamisítatlan puszta látványa és hangulata se. A programok után pedig felfrissülhetünk a szálloda wellness részlegében és élvezhetjük a csodás környezetet. Részletekért keressen bennünket vagy kattintson IDE

alt
ÚJABB BELFÖLDI ÚTI CÉL!

Bor, mámor, Villány! A hatalmas sikerre való tekintettel tovább bővítettük belföldi ajánlatainkat! Mostantól a villányi borvidék is elérhető kínálatunkban, már őszi időpontban is! A programból nem hiányzik Szekszárd, Gemenci Erdő, Mohács, Pécs, Szigetvár, Siklós, Duna - Dráva Nemzeti Park, Villány, Abaliget és Orfű. Részletekért hívjon minket vagy kattintson IDE

alt
MÁR BELFÖLDI ÚTI CÉL IS!

Már belföldi út is foglalható a Lovasi Touristnál! Döntésünkben nagyrészt közrejátszott  a tavasszal kirobbant koronavírus és ezzel összefüggésbe hozott rendelkezések. Így áprilisban úgy döntöttünk, belevágunk a belföldi utak szervezésébe is, hiszen Magyarország is rengeteg természeti kiinccsel rendelkezik. Elsőként Észak-Magyarország varázslatos helyeire utazunk. A programból nem hiányzik Hollókő, az Aggteleki-cseppkőbarlang, Eger, Szépasszony-völgy, Noszvaj, Szilvásvárad, Sárospatak, Tokaj és a Hortobágyi Nemzeti Park se. Részletes programunk ITT olvasható! Várjuk  érdeklődésüket! 

alt
MÁR FOGLALHATÓK 2021-ES ÚTJAINK NAGY RÉSZE

A több hónapos kényszerpihenő alatt elkezdtük 2021-es útjaink lekérését partnereinktől. Ennek köszönhetően sikerült ajánlatainkat a korábbi évekhez képest jóval hamarabb realizálni. Így mára örömmel értesítünk mindenkit, hogy  2021-es útjaink nagy része weboldalunkon már elérhető és foglalható! Előfoglalási kedvezményeink 2021-es utakra már élnek! Várjuk érdeklődésüket illetve jelentkezésüket! 

alt
ÚJRAINDULTUNK!!

Kedves Utasaink!

Örömmel tölt el bennünket, hogy a több hónapos kihagyás után végre ÚJRAINDULHATUNK!

Minden nap egyre több ország nyitja meg határait és törli el korlátozásait. Kinyitottak a szállodák, éttermek, parkok, turista látványosságok, mely lehetővé teszik, hogy augusztusban induló útjainkat már biztonsággal indítani tudjuk! A biztonságos újraindulásra természetesen autóbuszaink is felkészültek, hiszen egy speciális technológiával kerülnek fertőtlenítésre. Egy innovatív és professzionális nanotechnológiás fertőtlenítő szolgáltatásról van szó, amely hosszútávú hatékonyságának köszönhetően megfelelő megoldás az utasok és a személyzet egészségvédelme érdekében. A kivitelezéshez hideg ködképző berendezéseket és egy hazai fejlesztésű, többek közt a Magyar Tudományos Akadémia által is bevizsgált és az Országos Katasztrófavédelem által hivatalosan ajánlott fertőtlenítőszert használunk (Nanosept). Bővebb tájékoztatást a technológiáról  IDE KATTINTVA olvashatnak! 

A karantén ideje alatt sem tétlenkedtünk, ennek eredményeképp egy vadonatúj úti céllal lepjük meg utasinkat méghozzá egy régóta várt belföldi programmal: "Barangolás Észak Magyarország lenyűgöző tájain - kitekintéssel a varázslatos Hortobágyra" címen. Ezen kívül 2021. útjaink nagy része is elérhető már, melyeket folyamatosan töltünk fel weboldalunkra. MEGÚJULT KEDVEZMÉNY RENDSZERREL várunk minden utazni vágyót, melyről bővebben ITT olvashatnak.

Köszönjük mindenkinek, akik jó szóval, bizalommal és hittel fordulnak hozzánk ebben a nehéz időszakban, rengeteg energiát adva, hogy továbbra is elszántan és kitartóan végezhessük munkánkat. Mi továbbra is mindent megteszünk, hogy felejthetetlen és élménydús utazásban részesülhessenek!

2020.06.02.

Lovasi Zsuzsanna (ügyvezető) és Hagemann-Lovasi Beatrix (ügyvezető)

alt

Újra a megszokott nyitvatartási időnkben: H-P: 9:00 - 17:00 óráig várunk mindenkit szeretettel!

Tel: + 36 88 422 912, 405 200, 405 220

E-mail: lovasitourist@lovasitourist.hu

facebook/lovasitourist, instagram/lovasitourist