+36-88-422-912    +36-88-405-200    lovasitourist@lovasitourist.hu
Autóbuszok
Autóbuszok

 

 

Biztonsági intézkedések a COVID -19 miatt a Lovasi Tourist utazásain:

Az új típusú koronavírus járvány miatt a Lovasi Tourist utazásain maximális figyelmet fordítunk utasaink és munkatársainak biztonságára, és a hatósági előírások betartására. Ennek érdekében a 2020. augusztustól elinduló külföldi és belföldi utazásainkon az alábbi intézkedéseket és előírásokat vezetjük be (visszavonásig):

- Kérjük, hogy utasaink saját és utastársaik védelme érdekében kizárólag egészségesen induljanak útnak!

- Kérjük, hogy az utazásukra maszkot feltétlenül hozzanak magukkal. A maszk viselését az utazás során feltétlenül ajánljuk saját és utastársaik egészségének megőrzése érdekében. Fontos, hogy egyes szolgáltatók – például múzeumok, kastélyok, barlangok felvonók stb.– szintén kötelező maszkviselést írhatnak elő a látogatás időtartamára is.

- A biztonságos újraindulásra természetesen autóbuszaink is felkészültek, hiszen egy speciális technológiával kerülnek fertőtlenítésre. Egy innovatív és professzionális nanotechnológiás fertőtlenítő szolgáltatásról van szó, amely hosszútávú hatékonyságának köszönhetően megfelelő megoldás az utasok és a személyzet egészségvédelme érdekében. A kivitelezéshez hideg ködképző berendezéseket és egy hazai fejlesztésű, többek közt a Magyar Tudományos Akadémia által is bevizsgált és az Országos Katasztrófavédelem által hivatalosan ajánlott fertőtlenítőszert használunk (Nanosept). A Nanosept® egy új generációs fertőtlenítőszer a tisztítószerek családjában. Antimikrobiális azaz baktérium-, gomba-, és vírusölő hatását az alkalmazásakor felszabaduló atomos állapotú aktív oxigénnek, továbbá az ezüst részecskéknek köszönheti. Hatóanyagainak segítségével a legveszedelmesebb mikroorganizmusokat is képes néhány perc alatt elpusztítani. A felületre történő felvitel után a benne lévő hidrogén-peroxidból aktív oxigén szabadul fel, amely azonnal és igen hatékonyan kezdi ölni a baktériumokat, gombákat és vírusokat. A felület száradása során a hidrogén-peroxid vízre és oxigénre bomlik el. Az oldatból visszamaradó ezüst részecskék tartós antimikrobiális, fertőtlenítő hatást fejtenek ki. A tisztítószerben található nanoezüst részecskék az antimikróbás hatást időben terjesztik ki, és akár több napon keresztül tart a hatásuk, ezt a tényt laboratóriumi tesztek igazolják. Az ezüst részecskékkel történő fertőtlenítés előnyei az azonnali és hosszan tartó hatás, a baktériumölő tulajdonságok, valamint az, hogy a termékek aldehid- és klórmentesek.

- Autóbuszunkon elhelyezünk kézfertőtlenítőt melyet utasaink bármikor használhatnak. Kérjük, hogy az autóbuszra történő felszállás előtt mindenképpen fertőtlenítsék a kezüket!

- Gépkocsivezetőink még inkább kiemelt figyelmet fordítanak a tisztaságra és a higiéniára, így folyamatosan gondoskodnak a busz megfelelő szellőztetéséről és az akár naponta megfelelő szerekkel történő fertőtlenítő takarításról.

- Minden autóbuszos utazásunkon továbbra is biztosítjuk az audioguide-ot, amely a kényelmi szempontokon túl a biztonságot is szolgálja, hiszen egy-egy városnézés során nem kell a csoport tagjainak szorosan egymás mellé állniuk. Két utazás között természetesen az audioguide-okat fertőtlenítjük, a nyakba akasztókat magas hőfokon kimossuk, fülhallgatóból pedig minden utasunknak új, steril, egyesével csomagolt változatot biztosítunk.

NAGYON FONTOS, HOGY AZ UTASTÁRSAK EGÉSZSÉGE ÉRDEKÉBEN MINDENKI BETARTSA A FENTIEKET!