+36-88-422-912    +36-88-405-200    lovasitourist@lovasitourist.hu

Tengerparti nyaralás Olaszországban kirándulásokkal

a Közép-Adrián, Riminiben

8 nap / 7 éjszaka
Az idegenvezető végig a csoporttal marad!
  • Információk
  • Program
  • Időpontok - Részvételi díjak
Elhelyezés
RiminibenHotel Regina ***+ (7 éj) ízlésesen berendezett, kétágyas (4 főre pótágyazható) szobák, fürdő-WC, telefon, Sat-TV, széf, minihűtõ, légkondicionálás, oldalról tengerre nézõ balkon
Fekvése
közvetlenül a finomhomokos, lassan mélyülő tengerparton, a híres Rivazzura-Miramare partszakaszon, ahol számtalan szórakozási és vásárlási lehetõség is adódik
Szolgáltatások
Étterem, TV-szoba, társalgó, bár

Ellátás
Svédasztalos reggeli, választható fél- ill. teljes panzió (saláta- és zöldségbár, menüválasztásos elô- és fôétel, desszert)
 

Utazás
Egyénileg, ill. nyugati típusú luxusautóbusszal (audio-, DVD-, videorendszer, büfé, WC, légkondicionálás)
 

Ingyenes fel-leszállási lehetőség
Márkó, Herend, Városlõd, Bakonygyepes, Devecser, Jánosháza, Sárvár, Szombathely
 
 

Rimini, Olaszország egyik legismertebb tartományának, Emilia Romagnának a leghíresebb üdülôhelye, mely 15 km hosszú homokos tengerparttal rendelkezik. Rendkívül kedvezô éghajlata, változatos szórakozási és sportolási lehetôségei miatt évrôl évre nagyon sok üdülni vágyó turista keresi fel. Felnôtteknek és gyermekeknek egyaránt nagy élményt és kitûnô szórakozási lehetôséget biztosítanak a számtalan programok, melyek között bárki megtalálhatja a neki tetszôt, és így kellemes élményekkel gazdagodva térhet vissza.

Program:

1. nap: Elutazás 5.30-kor Veszprémbõl, az OMVbenzinkúthoz. Utazás Ausztrián keresztül rövid pihenõkkel Olaszországba. Megérkezés Riminibe, az esti órákban. Szállás elfoglalása.

2. nap: Egész napos szabadprogram, pihenés, fürdés.

3. nap: Délelõtt szabadprogram, strandolás a tengerparton, délután fakultatív programlehetõség a Riminiben lévõ Italia in Miniaturába, ahol Olaszország és Európa 272 nevezetes épületeinek kicsinyített másai között tehetünk egy feledhetetlen sétát. Részt vehetünk egy életre szóló gondolázáson Velence Canal Grandéjén, a parkban körbefutó kisvonat ablakaiból pedig madártávlatban csodálhatjuk meg az ország jellegzetes csizma alakját. A parkban sétálva úgy érezzük, mintha a délrõl északra vezetõ autópálya mentén sétálnánk, útközben feltûnik a Vezúv, alatta Pompeji romjai, Nápoly jellegzetes épületei, majd elérjük Rómát, Firenzét és Velencét. Az Alpok hóval borított csúcsai közelében pedig a gyerekek világába jutunk el: a képzeletbeli repüléstõl a vadvízi csónakázásig. 

4. nap: Reggeli után fakultatív kirándulás Urbinoba, Raffaello szülővárosába. A dombra épült város szűk utcáin sétálva mindenhol az Urbinoi hercegség nyomait találjuk. Megtekintjük a város történelmi központját (Palazzo Ducale és dóm kívülről, Raffaelo szülőháza, városfalak), majd szabadidő. Délután visszatérés Riminibe. 

5. nap: Választható egész napos fakultatív kirándulási lehetôség Ravennába, a mozaikok városába, ahol a római kori, bizánci és gótikus építészeti mûalkotásokban (San Vitale-bazilika, Galla Placidia-mauzóleum, San Francesco-bazilika, Dante sírja, San Apollinare Nuovo-bazilika) gyönyörködhetnek, vagy a ravennai Mirabilandia vidámparkba, mely ma Európa egyik legszínvonalasabb és legmodernebb vidámparkja. Kipróbálhatjuk magunkat többek között vadvízi folyón, a Niagara vízesésen, az óriáskeréken, a kilövõtoronyban, ill. a Maya Katun nevû hullámvasúton is, ami Európa legnagyobb függõ hullámvasútja. A nemrég megépült vízi park pedig csúszdákkal és medencékkel várja a pancsolni és felfrissülni vágyókat. Visszaérkezés a késô délutáni órákban.

6. nap: Reggeli után félnapos fakultatív kirándulás San Marinóba, a világ egyik legkisebb és legrégibb köztársaságába. Az Appeninek szikláin épült miniállam kormányzói palotájának, ill. a San Marino-bazilikának a megtekintése, majd lehetõség a középkori várbástyák megtekintésére, ahonnan jó idôben gyönyörû kilátás nyílik az Adriára. A városnézést követõen szabadidô, ill. vásárlási lehetôség San Marinóban. Visszaérkezés Riminibe a kora délutáni órákban.

7. nap: Egész napos szabadprogram, pihenés, fürdés. 

8. nap: Reggeli után hazaindulás az olasz Alpok egyik legcsodálatosabb részén Ausztrián keresztül, rövid pihenôkkel. Megérkezés Veszprémbe, az OMV-benzinkúthoz az esti órákban. 

A programok sorrendje felcserélõdhet!

2024.07.07 - 14.
629 EUR  (257 141 HUF) /fő
2024.09.03 - 10.
579 EUR  (236 701 HUF) /fő

Felárak
Autóbusz költsége
170 EUR/fő
Félpanziós felár
100 EUR/fő/7 vacsora
Teljes panziós felár
160 EUR/fő/7 vacsora + 7 ebéd
Egyágyas felár (Részletek)
200 EUR/fő/hét
Gyermek pótágykedvezmény (3-12 év)
150 EUR/fő
Felnőtt pótágykedvezmény
30 EUR/fő

A részvételi díj tartalmazza:
- a 7 éjszaka szállást, reggelivel
- az idegenvezető költségeit
- az idegenforgalmi adót Riminiben

A részvételi díj NEM tartalmazza:
- a BBP biztosítást: 730 Ft/fő/nap
- a fakultatív programokat
- a 3%-os sztornóbiztosítást
 
 
Fakultatív programok árai
A fakultatív programok szervezését olasz partnerirodánk végzi, a programokra irodánk képviselőjén keresztül a helyszínen lehet befizetni (A fakultatív programok minimális létszáma 25 fő)

(Az árak csak tájékoztató jellegűek!)

Olaszország, Rimini Felnőtt: Gyermek:
(16 éves korig)

Urbino, városnézés belépőkkel

50 € 40 €
Ravenna, városnézés belépőkkel 40 € 30 €
Mirabilandia vidámpark 60 € 50 € 
(60 év felett, 12 éves korig, max 140 cm)
Italia in Miniatura 35 € 
(60 év felett, 12 éves korig, max 140 cm)
30 € 
(65 év felett, 12 éves korig, max 140 cm)
San Marino 30 €

20 €

 Hasonló úticéljaink

Róma, az örök város
Róma, az örök város
649 EUR (265 318 HUF)/fő - től
Foglaljon most!